DOWNLOAD Á Saka Babi #2

FREE DOWNLOAD ↠ CITYBELLS.CO.UK ä Azwar Kamaruzaman

Saka Babi #2Upun diganti dengan primadona terbaik dunia diberi bidadari tercantik syurga Mak tetap menjadi insan yang aku mahu sentiasa ada Sebab apa Mak sanggup lawan kematian semata mata untuk lahirkan aku Kalau aku belum tentu aku sanggup Biarpun ramai yang cuba jadi Tuhan dan cakap mak aku ahli neraka” Leman“Kamu selalu bertanya kenapa syaitan jahat Kenapa syaitan mengganggu Memang sudah kami berjanji dengan Tuhan kamu untuk menghasut hambaNya supaya di neraka kelak kamulah yang akan.

Azwar Kamaruzaman ä 1 DOWNLOAD

Menjadi sahabat sahabat kami di sana Tiada kuasa yang boleh menghalang kami Melainkan setiap benda yang bermula dengan nama Tuhanmu” Seekor iblis“Jahat tak bermakna kau ahli neraka Baik belum tentu kau dijemput masuk syurga Jangan jadi Tuhan yang bersifat manusia Kerana Tuhan tahu itu lebih daripada kita segala galanya Ambil cermin pandang diri sendiri Tanya dalam hati ‘Layakkah kita dapat nikmat syurga’ sebelum kita bercakap ‘kau ni memang ahli neraka lah” Ustaz Syahmi..

CHARACTERS Saka Babi #2

DOWNLOAD Á Saka Babi #2 Â [Epub] ➟ Saka Babi #2 ➠ Azwar Kamaruzaman – Citybells.co.uk Sambungan dari novel bestseller Babi Bercinta Di Balik Api“Kalau Tuhan tanya apa yang aku tak nak hilang di dunia mahupun akhirat aku akan jawab MAK Walaupun diganti dengan primadona terbaik dunia d Sambungan dari novel bestseller Babi Bercinta Di Ba[Epub] Saka Babi #2 Azwar Kamaruzaman Citybells.co.uk Sambungan dari novel bestseller Babi Bercinta Di Balik Api“Kalau Tuhan tanya apa yang aku tak nak hilang di dunia mahupun akhirat aku akan jawab MAK Walaupun diganti dengan primadona terbaik dunia d Sambungan dari novel bestseller Babi Bercinta Di Balik Api“Kalau Tuhan tanya Saka Babi ePUB apa yang aku tak nak hilang di dunia mahupun akhirat aku akan jawab MAK Wala.

DOWNLOAD Á Saka Babi #2 .

10 Comments on "DOWNLOAD Á Saka Babi #2"

  • Asmar Shah

    DOWNLOAD Á Saka Babi #2 Saka Babi #223 untuk SakaBuku ini lagi kemas dan masih boleh layan berbanding buku pertama penulis Babi Owhh ya beberapa tahun yang lalu aku kena hentam oleh fans penulis disebabkan review buku Babi yang kurang menyenangkan mereka sehingga jadi isu di beberapa grup pembaca kaki kipas buku Babi itu Harap untuk buku Saka ni tak akan jadi isu lagi Kalau tak memang aku haramkan saja diri aku untuk baca karya penulis ni lagi lepas ni gelakIsu yang ingin diutamakan di dalam naskah ini adalah berkaitan keagamaan dan ketaataan seorang anak yang tetap menjaga ibunya yang disumpah menjadi babi Ada beberapa kisah lampau dan potongan ayat uran yang menguatkan sedikit cerita ini Itu bagus Cuma narasi cerita naskah ini kekadang terlalu memaksa kita untuk kita menerima apa yang ingin disampaikannya Tuan penulis seperti memberi ceramahsyarahan islam di naratif cerita dan kekadang cuba disampaikan di dalam dialog watak yang adaPenulis cuba ingin memuatkan semua yang dia tahu di dalam bu


  • Firdaus Abu Bakar

    DOWNLOAD Á Saka Babi #2 Saka Babi #2karangan yang disiapkan sebab masa tak cukup dan janji cukup bilangan patah perkataan dia punya goreng sampai hangus


  • Rizqan Sulaiman

    DOWNLOAD Á Saka Babi #2 Saka Babi #2Saya membaca buku ni sejurus saya menghabiskan buku Babi Novel ini mengisahkan usaha Leman untuk menukar babi babi menjadi kepada manusia kembali namun diganggu oleh saka kepunyaan Paul yang mengambil rupa bentuk Azmi although I was wondering why Leman tak tahu dia dah matiSedikit berlainan dengan preuel buku ini lebih kepada tema keagamaan terutama sekali apabila menghampiri penghujung cerita Tapi saya perasan novel ini ada copy paste paragraph dari novel yang first tapi nama Ustaz Mawardi tertukar jadi Akram Pff takkan kesalahan macamni tak diedit or am I missing something hereAnyhow cerita ni sarat dengan pengajaran mostly dari segi agama dan kasih sayang terhadap ibubapa Saya hampir menangis baca scene Leman ke tali gantung tu Dan the ending where everyone reads surat dari Leman tu memang terbaik dang menginsafkan especially surat yang ditujukan kepada seluruh umat Islam Nice way to end a good novel


  • Anis Azura

    DOWNLOAD Á Saka Babi #2 Saka Babi #2ok kalau nak ikutkan ini adalah sambungan kepada novel BABI yang femes tupermulaan cerita agak slow untuk akubila dah sampai ke tengah baru mood membaca datangsambungan kisah hidup Leman setelah berlaku kejadian yang tak diingini kepada Paul mak Leman dan ustaz mawardibagaimana Leman berperang dengan diri sendiri dan hasutan syaitan yang ingin menyesatkan diehampir hampir terpengaruh jugak tapi sempat diselamatkan kesian RokkyuAsfam Syasyadiorang menjadi mangsatak sempat nk bertaubat dan insafEndingnya sampai hati si Azwa buat aku nangis sorang sorang teringat mak kat kgbegitu terkesan dan memberi pengajarankesimpulannyanak pinjam moto sekolah aku jap berilmuberamalbertawainsyaallahgood book indeed


  • Sherry Mahanum

    DOWNLOAD Á Saka Babi #2 Saka Babi #2Masih macam babi


  • Azrie Idzmeer

    DOWNLOAD Á Saka Babi #2 Saka Babi #2Saya tolak tepi kesalahan tatabahasa ayat yang tunggang langgang kesalahan ejaan yang terlampau banyak dan jalan cerita yang sedikit perlahan jika dibandingkan dengan buku pertamaBiarpun buku ini sebenarnya jatuh dalam kategori 'Tak Ada Pun Tak Apa' saya tetap terhibur Kesinambungan yang tiada cacat celanya Dan peleraian yang penuh dengan emosiSyabas buat Azwar Tapi untuk karya anda yang seterusnya dinasihatkan untuk periksa dulu semua ejaan dan penggunaan tatabahasa supaya tidak kelihatan menjengkelkan apabila dibaca


  • Nurul Azzura

    DOWNLOAD Á Saka Babi #2 Saka Babi #2Sambungan novel Babi Suka isi isi buku ini yang mengajak kepada Tuhan walaupun ada juga rasa a bit too preachy It'd be nicer kalau santaikan lagi 😁Rasa macam ada banyak lompong plot di mana watak utama tak tahu tentang orang orang sekeliling yg telah mati Dan yg di mahkamah tu cukup ke bukti untuk sabit kesalahan huhu Sebak di akhir cerita Saka digambarkan dalam bentuk manusia tapi kurang logik watak saka dalam ni HuhuOverall nice try ☺️


  • Hazrin Zainal

    DOWNLOAD Á Saka Babi #2 Saka Babi #2Humm


  • Alin Sihite

    DOWNLOAD Á Saka Babi #2 Saka Babi #2Yang ini lebih baik isinya dari yang pertama Banyak nasihat dalam naskah ni Walaupun ada kurang disana sini sikit Tetap isinya tu sampai kepada saya


  • Aliff Awan

    DOWNLOAD Á Saka Babi #2 Saka Babi #2Rasa seperti Saka tak perlu ada Dan gaya penceritaan Azwar tidaklah seokay Babi